ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Αμπέλ

Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Στην Ολλανδία θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας θα φτάσει στην Ολλανδία ο 40χρονος προπονητής, Αμπέλ Φερέιρα, για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξιδεύει για Άμστερνταμ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άπελντορν όπου ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της βασικής του προετοιμασίας.

Για αυτό άλλωστε μαζί με την αποστολή του Δικέφαλου ταξίδεψαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Αμπέλ Φερέιρα και των συνεργατών του θα είναι η αυριανή. Σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα προπονηθούν με τους γυμναστές της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ