ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ψάχτηκαν" για Ζαμπά, ούτε συζήτηση για Γιαννούλη

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην Τούμπα δεν έφτασε καμία σοβαρή πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ, τέτοια που να αναγκάσει τα στελέχη του Δικεφάλου να συγκαλέσουν σύσκεψη για να τη συζητήσουν.

Στη σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας αποφασίστηκε να μην γίνει καμία μεταγραφική κίνηση και συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο να υπάρξουν παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Κι αυτό διότι η έλλειψη των εσόδων που θα είχαν εξασφαλιστεί σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και θα μπορούσαν να αποδιώξουν το βραχνά του Financial Fair Play της UEFA ανάγκαζε τους πρωταθλητές να αναζητήσουν με άλλους τρόπους τα χρήματα που τους ήταν αναγκαία μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φετινές μεταγραφές του Δικέφαλου ολοκληρώθηκαν, πολύ νωρίς, με την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι, ωστόσο τελικά δεν προέκυψε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η απόφαση για παραχωρήσεις είχε και έναν σημαντικό αστερίσκο και η επεξήγηση του ήταν ότι δεν πρόκειται να ξεπουληθεί κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ με χρήματα που δεν ανταποκρίνονται από την αξία του μόνο και μονό για να διορθωθούν οι οικονομικοί ισολογισμοί της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Στο διάστημα των τεσσάρων 24ωρων, στο οποίο ήταν ανοικτή η μεταγραφική περίοδος, δεν υπήρξε καμία πρόταση για κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον τέτοια που να αναγκάσει τα στελέχη του Δικεφάλου να συγκαλέσουν κάποια σύσκεψη για να την εξετάσουν. Το ενδιαφέρον από τη γαλλική Ρεν για τον Δημήτρη Γιαννούλη, δεν συζητήθηκε και ιδιαίτερα από την στιγμή που ο νεαρός μπακ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για την ομάδα του. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι και ο μοναδικός αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός που είναι διαθέσιμος μέχρι να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, αλλά κυρίως γιατί ο Γιαννούλης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ που είναι σε ισχύ την εποχή αυτή στον ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου θα ήταν πρόθυμοι να συζητήσουν μια πρόταση για το Λέο Ζαμπά ακόμη και αν αυτή ήταν χαμηλότερη από την ρήτρα του αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα… καλλιεργούνταν η πεποίθηση ότι υπάρχει ομάδα από την Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ Βρέμης που είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της ακόμη και τα 20 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρα του, για να κάνει δικό της το Βραζιλιάνο εξτρέμ. Η αλήθεια είναι μάλιστα ότι κάποιες κινήσεις που έγιναν από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν βρήκαν ανταπόκριση από την πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά στους δύο επιθετικούς του ΠΑΟΚ το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Τσούμπα Άκπομ δεν εκδηλώθηκε ποτέ και έτσι και αλλιώς η περίοδος των μεταγραφών στην Αγγλία είχε εκπνεύσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Όσο για τον Κάρολ Σβιντέρσκι στην Πολωνία επιμένουν ότι ο Δικέφαλος αρνήθηκε προσφορές 5 εκατομμυρίων ευρώ από δύο ρωσικές ομάδες για το συμπατριώτη τους, ωστόσο αν πραγματικά συνέβη κάτι τέτοιο, έγινε νωρίτερα το καλοκαίρι και όχι τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ

Από την άλλη πλευρά δεν υπήρξε και κάτι αξιόλογο για κάποιον από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου. Ούτε για τον Πασχαλάκη, ούτε για τον Πέλκα, ούτε και για το Δημήτρη Λημνιό. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν κάποιος από αυτούς είχε ξεχωρίσει στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έτσι το ρόστερ του ΠΑΟΚ παρέμεινε αναλλοίωτο, αν εξαιρέσει κανείς τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Κάτσε, Μουλέν και Ουάρντα που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται και οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν τις μεταγραφές του Γενάρη για να οργανώσουν καλύτερα τα οικονομικά τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ