ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (18/6). Η λογική λέει ότι θα προφυλαχθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Τούμπα με τον Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, μια ενόχληση που την έχει από το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ και αποχώρησε από την προπόνηση.

Λογικά και αυτός όπως και ο Βιεϊρίνια θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τους Κρητικούς για να είναι έτοιμος στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας (20.06, 20:30) συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (18.06) στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν επικεντρωμένο στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενόψει και της μάχης με τους Κρητικούς.

O Δημήτρης Πέλκας αποχώρησε από το πρόγραμμα καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή (19.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οριστικά στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση στο CAS
"Θέλει ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ