ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πετάει για Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο για να υπογράψει

ΠΑΟΚ: Πετάει για Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο για να υπογράψει

Ο Ροντρίγκο Σοάρες θα είναι η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοίνωσει ο ΠΑΟΚ καθώς ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μπακ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ΠΑΟΚ κινείται αστραπιαία για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με το Δικέφαλο θα ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα το δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν και οι τελευταίες συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του ΠΑΟΚ που θα οριστικοποιήσουν τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας που θα πρέπει να θεωρείται, εκτός απρόοπτου, δεδομένη.

ΓΕΜΑΤΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ

Ο Ροντρίγκο Σοάρες που μένει ελεύθερος από την Άβες μέτρησε φέτος 41 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 τελικές πάσες, μια άκρως εντυπωσιακή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνιζόταν σε μια μικρομεσαία ομάδα.

Το Βραζιλιάνο μπακ, με καριέρα στις Ουνιάο, Σαντο Αντρέ, Γκρέμιο Ανάπολις, τον έφερε στην Ευρώπη η Πόρτο, καλοκαίρι του 2015, η οποία τον παραχώρησε αρχικά ως δανεικό στη Τσάβες.

Η Άβες τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιούνιο του 2017 ενώ το συμβόλαιο του εξέπνεε στις 30 Ιούνιου, με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε φέτος να του ανοίγει το δρόμο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Σοάρες είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου 1992 (26 ετών) και έχει ύψος 1,76 μέτρα ενώ το ντεμπούτο του στην Primeira Liga το έκανε πριν από δύο χρόνια: στις 31 Μαρτίου 2017 όταν έπαιξε σε όλο το ματς στη νίκη της Τσάβες με 1-0 επί της Πάσος Φερέιρα.

Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΑΡΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ