ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τους διεθνείς

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι δυο πρώτοι διεθνείς του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα είναι οι Βαρέλα και Ουάρντα και τη Δευτέρα αναμένεται η επιστροφή τους στις προπονήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με τις Εθνικές τους ομάδες είναι ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Βαρέλα με το Πράσινο Ακρωτήρι ηττήθηκε από την Ουγκάντα ενώ ο Ουάρντα είχε καλή παρουσία στον αγώνα της Αιγύπτου με την Τυνησία.

Οι δυο τους θα είναι, λογικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ ο Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει για τους υπόλοιπους.

Πέλκας, Πασχαλάκης και Καρέλης έχουν το σημερινό αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την Εσθονία, Πρίγιοβιτς και Τόσκα έχουν υποχρεώσεις την Τρίτη με Σερβία και Ρουμανία αντίστοιχα – κανείς από τους δυο δεν πήρε συμμετοχή στα χθεσινά τους παιχνίδια- και θα επιστρέψουν τελευταίοι, μαζί με το Δημήτρη Λημνιό που την Τρίτη θα αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδαU-21 στο δεύτερο, εκτός έδρας αγώνα με τη Αυστρία.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να δοκιμάσει σχήματα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη από την Τετάρτη και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ