ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όλα έτοιμα για... φιέστα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μοναδικές στιγμές θα ζήσουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Δικέφαλου σε περίπτωση νίκης στη Λάρισα που θα σημαίνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποιο θα είναι το τελετουργικό.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα με την Λάρισα. Σε περίπτωση νίκης ο Δικέφαλος κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Λεβαδειακό στην Τούμπα, όπου πιθανότατα θα γίνει και η απονομή και με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας το ενδιαφέρον θα περιοριστεί στη διατήρηση του αήττητου.

Όπως και να έχει, σε περίπτωση νίκης στο AEL FC ARENA τότε οι στιγμές που θα ακολουθήσουν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα είναι μοναδικές. Ήδη η ΠΑΕ με την προχθεσινή ανακοίνωση της έχει δώσει ραντεβού με τους οπαδούς της ομάδας στα Τέμπη εκεί όπου εδώ και μέρες έχουν κανονίσει να συναντηθούν οι οπαδοί του Δικέφαλου.

Στο μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου θα τους αφιερώσουν το πρωτάθλημα, όπως έκαναν και με το Κύπελλο της περιόδου 2017-18 μετά τον τελικό στο Βόλο και εκεί θα στηθεί λογικά το πρώτο μεγάλο πανηγυρικό σκηνικό για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Στη συνέχεια η ομάδα θα συνεχίσει το δρόμο της για τη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προετοιμάζουν μια μεγάλη αψίδα θριάμβου στα όρια της εισόδου στην πόλη και φυσικά το μεγάλο γλέντι στο Λευκό Πύργο. Ήδη ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ανακοίνωση ότι σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ θα φωταγωγηθεί η πόλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ποδοσφαιριστές του θα διασχίσουν την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης σε ανοικτό λεωφορείο που έχει ήδη μισθωθεί.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αύριο θα μεταβούν στη θεσσαλική και οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει εκτός της 18αδας που επέλεξε για το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να είναι παρόντες στον αγώνα που μπορεί να κρίνει και το πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ