ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Φερέιρα για Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Με 19 παίκτες στην Αθήνα ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία αυτή τη φορά βρίσκεται ο Ροντρίγκο Σοάρες, αντί του Λάμπρου που έμεινε εκτός, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ.

Οι 19 της αποστολής του ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΖΑΜΠΑ

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία καθώς ζήτησε και πήρε άδεια να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του. "Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πατρίδα του υπό την εποπτεία και την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το κέντρο αποκατάστασης στη Βραζιλία. Ο Ζαμπά αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Δεκεμβρίου" αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ