ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Δημήτρης Πέλκας

ΦΙΛΙΚΟ / ΚΛΟΥΖ - ΠΑΟΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΚΛΟΥΖ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άμπελ Φερέιρα περιμένει την επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στις προπονήσεις, αφού ο 25χρονος επιθετικός παίζει πολύ καλά τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού κοντά στον Άκπομ.

Ο Πέλκας που αποχώρησε αναγκαστικά στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Φορτούνα Σιτάρντ θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του και αν τα καταφέρει θα λύσει τα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Και αυτό διότι ο Πέλκας φαίνεται να παίζει πολύ καλά το ρόλο του δεύτερου επιθετικού κοντά στον Τσούμπα Άκπομ, στο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Να πιέζει μαζί με τον Άγγλο όταν ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση άμυνας και να γίνεται ο ίδιος επικίνδυνος όταν ο Δικέφαλος επιτίθεται είτε σκοράροντας ο ίδιος είτε μοιράζοντας ασίστ στους συμπαίκτες του. Από την στιγμή που ο Φερέιρα σταμάτησε τις δοκιμές στα φιλικά, από τον αγώνα με την Ουνιβερσιτατέα στη Ρουμανία και μετά ο Πέλκας είχε 4 γκολ και αρκετές ασίστ, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

Λογικά θα μπει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα και εφόσον δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στους προσαγωγούς θα είναι και στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τον Άγιαξ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ