ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου τα είπε με συνεργάτες και αρχηγούς

EUROPA LEAGUE / ÂÉÍÔÉ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÂÉÍÔÉ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συζητήσεις επί συζητήσεων, αναλύσεις και προβληματισμό έφερε στον ΠΑΟΚ η δεύτερη ήττα από τη Βίντι στην Ουγγαρία με 1-0.

Με την ήττα από τους Ούγγρους να είναι ακόμη "ζεστή", ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης ήδη άρχισε τις αναλύσεις και τις συζητήσεις για το τι πήγε στραβά και τι θα πρέπει να αλλάξει προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για πολλή ώρα πρώτα με τους συνεργάτες του, ακούγοντας τις σκέψεις τους και τις δικές τους απόψεις για τα πλάνα που τελικά δεν εφαρμόστηκαν στον αγώνα με τη Βίντι.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτήν την πρώτη ανάλυση των δεδομένων από το τεχνικό επιτελείο του "δικεφάλου" στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στους αρχηγούς της ομάδας.

Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου ο Λουτσέσκου άνοιξε συζήτηση με Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μάτος και Κρέσπο και άκουσε και τις δική τους θέση για το τι έφταιξε και η ομάδα δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και βρίσκεται μετά τις δύο ήττες από τη Βίντι με την πλάτη στον τοίχο.

Το ζητούμενο είναι να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ και αν επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ