ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ντόρος σε Ρωσία και Τουρκία για Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Δημήτρη Γιαννούλη απασχολεί και τα ΜΜΕ της Τουρκίας, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναφέρουν ότι ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα της Μπεσίκτας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει να είναι το πλέον "καυτό" όνομα στη μεταγραφική βιτρίνα του ΠΑΟΚ και πως γίνεται μεγάλος ντόρος για αυτόν σε Ρωσία και Τουρκία.

Μάλιστα ο Έλληνας εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του έβαλε στο παιχνίδι και ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης μιλώντας για το ενδιαφέρον που υπάρχει για το Γιαννούλη από Ρεν, Αταλάντα, Σαμπντόρια, Βαγιαδολίδ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεσμεύει το Γιαννούλη με τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και περιμένει να ακούσει προτάσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτή. Το ζήτημα είναι ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα σε όλες τις ομάδες ανά τη υφήλιο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα επηρεαστούν οι μεταγραφές που θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή το καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ