ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μήνυμα αποχώρησης από τον Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Μαουρίσιο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαουρίσιο παραδέχεται ότι το καλοκαίρι μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, προβάλλοντας προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο εκπνέει στο τέλος της σεζόν, όπως αυτά του Βιεϊρίνια και του Λέο Μάτος. Σε αντίθεση με τους δύο τελευταίους που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας, ο Βραζιλιάνος χαφ δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ που να τον κρατά στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην πατρίδα του, παραδέχθηκε πως πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι έχει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα του.

"Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια", δήλωσε ο Μαουρίσιο, που φαίνεται πάντως με όσα είπε να προσκαλεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου για συζητήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε και για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να διατηρήσει τα κεκτημένα από την περασμένη σεζόν: "Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ