ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με Βέρνμπλουμ η ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα ξεκινήσει στον αγώνα με τον Άρη (21/10, 19:00), ως αντικαταστάτης του Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Άρη, έχοντας κάνει τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον προπονητή του ότι είναι έτοιμος.

Φαίνεται πως τα καταφέρνει και παρά το γεγονός ότι ο Σάχοβ είχε το προβάδισμα για να πάρει τη θέση του τραυματία Μαουρίσιο, ο Σουηδός θα είναι ο παρτενέρ του Κάνιας στα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (21/10, 19:00) ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τον Πέλκα, μπήκε τελικά στην αποστολή του αυριανού παιχνιδιού, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Το πιο πιθανό είναι τη θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς να πάρει ο Μπίσεσβαρ, αφήνοντας τα άκρα στους Λημνιό και Ζαμπά.

Η δοκιμή του Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας με την προώθηση του Βιεϊρίνια, ήταν μια από αυτές που έγιναν από το Ρουμάνο τεχνικό και ίσως να εφαρμοστεί και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο φαίνεται πως θα υπερισχύσει η πεπατημένη με τον Μάτος και τον Πορτογάλο στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κρέσπο - Βαρέλα ως στόπερ μπροστά από τον Πασχαλάκη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάνιας - Βέρνμπλουμ και οι Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Λημνιός θα παίξουν πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ