ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με συνταγή ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O ΠΑΟΚαγωνίζεται για την 6η αγωνιστική στην Τρίπολη, εκεί που με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα.

Από τότε ο Δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος, έχοντας μόλις έξι ισοπαλίες και 34 νίκες. Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Άρη στην Τούμπα ( 2-2) και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ( 2-2).

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του πιθανότατα με μία μόλις αλλαγή στην ενδεκάδα, με τον Λέο Μάτος που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, αντί του Ροντρίγκο Σοάρες στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Και ο Πέλκας επιστρέφει, από τραυματισμό αυτός, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ- ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ

Κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει κάτω από την εστία του Δικέφαλου ο Ζίβκοβιτς αντί του Πασχαλάκη, στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι αντί του Άκπομ και με τον Μπίσεσβαρ στον άξονα μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ. Αυτοί λογικά θα είναι οι Μίσιτς και Αουγκούστο, αν και δοκιμάστηκε στη θέση του Βραζιλιάνου και ο Εσίτι. Η δοκιμή με τον Εσίτι ήταν μια από τις πολλές που έκανε 0 Πορτογάλος τεχνικός, που δοκίμασε και το Μαουρίσιο στη μεσαία του γραμμή.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην άμυνα με τους Ζίβκοβιτς στην εστία, Μάτος και Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ. Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Μίσιτς και Αουγκούστο. Μπροστά τους θα κινείται ο Μπίσεσβαρ, ο Καντουρί στα αριστερά, ο Λημνιός δεξιά και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα επιφυλάσσει κάποια έκπληξη από αυτές που συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια να κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η βραδιά που ο Μαραντόνα υποκλίθηκε στην Τούμπα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ