ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με συνταγή ντέρμπι ο Δικέφαλος

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Κυριακή το πρωί με μια προπόνηση στην Τούμπα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συνταγή... Αρη από τον Λουτσεσκου

Μια ακόμη ευκαιρία για δοκιμές είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ την Δευτέρα με τους πράσινους στην Τούμπα. Ο μοναδικός από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού παραμένει ο Μαουρίσιο που ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα και ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει δοκιμές, με ασκήσεις τακτικής, για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας στην Τούμπα.

Τα σενάρια για την ώρα είναι δύο. Το πρώτο από αυτά λέει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει το σχήμα που έπαιξε και στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης. Θα επιστρέψουν δηλαδή στην ενδεκάδα του Δικέφαλου, σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Βίντι οι Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Ο Σουηδός θα αγωνιστεί στο πλευρό του Κάνιας στη μεσαία γραμμή και ο Ζαμπά στο δεξί άκρο της επίθεσης με τους Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς να παίρνουν κανονικά τις θέσεις τους στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη σενάριο που θέλει τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προβληματίζεται για το σωματικό κορεσμό που φαίνεται να έχουν Πέλκας και Μάτος και να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ