ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Καντουρί στα Πηγάδια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ύστερα από σχεδόν ένα μήνα απουσίας, Πέλκας και Καντουρί επιστρέφουν στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή (31/3, 19.00).

Πέλκας και Καντουρί ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους στον ΠΑΟΚ και ύστερα από σχεδόν ένα μήνα απουσίας, επιστρέφουν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αμφότεροι μπήκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή (31/3, 19.00) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Και οι δύο θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα στην Θράκη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης. Εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τους δύο μακροχρόνια τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, ο Λημνιός που έχει ακόμη ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τιμωρημένος Μπίσεσβαρ.

Για λόγους τακτικής απουσιάζουν από αυτή οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Καρέλης και Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται. Οι 18 στους οποίους υπολογίζει ο Λουτέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη Super League με 67 βαθμούς, μετρώντας 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ