ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λίγα τα ερωτηματικά για το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μοιάζουν να είναι ξεκάθαρα, αν και δεν θα πρέπει να αποκλείονται εκπλήξεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, μετά την οποία ο Ραζβάν Λουτσέκσου θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Ρουμάνος σε μεγάλο βαθμό έχει ήδη πριν από αυτήν καθορισμένα τα πλάνα του για το ΟΑΚΑ με μια- δυο θέσεις στην πραγματικότητα να αποτελούν μόνο σε ένα μικρό βαθμό ερωτηματικά.

Εκεί που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα είναι στα μετόπισθεν. Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται για έναν ακόμα αγώνα κάτω από τα δοκάρια του Δικέφαλου. Ο Βιεϊρίνια εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Μάτος να καλύπτει τη δεξιά πλευρά της. Στα στόπερ, το δίδυμο θα είναι το γνωστό με τους Κρέσπο, Βαρέλα να αποτελούν και πάλι τις επιλογές μέχρι ο νεοφερμένος Ίνγκι Ίνγκασον να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Στο δίδυμο των χαφ, από την στιγμή που ο Κάνιας παραμένει στα πιτς ο Σάκχοφ, που όπως ο Βιεϊρίνια δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στον αγώνα με τον ΠΑΣ, θα είναι δίπλα στο Μαουρίσιο. Δύσκολα θα γίνει έκπληξη, στο δίδυμο των χαφ, με τον Μίσιτς να έχει ήδη δύο συμμετοχές στα πόδια του και το Σέρτζιο Ολιβέιρα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόλις δύο 24ώρα να έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και αν υπάρχουν εκκρεμμότητες αυτές αφορούν την τριάδα πίσω από τον Άγγλο φορ. Στη θέση “δέκα” υπάρχει το δίλλημα για τους Μπίσεσβαρ ή Πέλκα, με τον Ολλανδό που έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις μέσα στο 2019 και που συνήθως απέναντι στην ΑΕΚ κάνει καλά παιχνίδια να έχει σαφές προβάδισμα.

Στο αριστερό άκρο αυτός που έχει το προβάδισμα είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από έναν καθαρόαιμο εξτρέμ και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά για το δεξί άκρο με τους Λημνιό και Ζαμπά να διεκδικούν μια φανέλα βασικού. Η τακτική πειθαρχία του νεαρού Έλληνα εξτρέμ του δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ