ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει τον Λάριν

Montreal Impact's Kyle Fisher, left, tries to get the ball away from Orlando City's Cyle Larin during the first half of an MLS soccer game, Sunday, Oct. 2, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Montreal Impact's Kyle Fisher, left, tries to get the ball away from Orlando City's Cyle Larin during the first half of an MLS soccer game, Sunday, Oct. 2, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες τον Καναδό φορ της Μπεσίκτας, Κάιλ Λάριν, σε περίπτωση που πωληθεί κάποιος εκ των Άκπομ - Σβιντέρσκι την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί η Ελλάδα να μπαίνει σταδιακά στις ράγες επιστροφής στην κανονικότητα μετά το σοκ που προκάλεσε παγκοσμίως ο κορονοϊός, αλλά ακόμη δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση ( την Πέμπτη (30/4) θα παρουσιαστεί από τον Λευτέρη Αυγενάκη το πλήρες πρόγραμμα επιστροφής του αθλητισμού στη χώρα μας).

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι μεγάλες ελληνικές ομάδες δεν καταστρώνουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει η αναγκαστική διακοπή.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βλέμμα στη νέα σεζόν και σκανάρει την αγορά για να είναι έτοιμος στην περίπτωση που πωληθεί κάποιος εκ των Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σβιντέρσκι.

Άλλωστε οι μνηστήρες δεν λείπουν τόσο για τον Νιγηριανό, όσο και για τον Πολωνό που έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με μεταγραφικά σενάρια.

Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ και έχει συγκεντρώσει αρκετές συμπάθειες είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αυτή του Κάιλ Λάριν.

Είναι ο 25χρονος Καναδός επιθετικός που ανήκει στην Μπεσίκτας και την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεχεμ.

Ο Λάριν γεννήθηκε στο Οντάριο και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο MLS με την Ορλάντο Σίτι. Το 2018 η Μπεσίκτας τον απέκτησε αντί 1.850.000 ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν πέτυχε 7 γκολ σε 29 ματς στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ σε 4 ματς στο Κύπελλο. Είναι διεθνής με την ομάδα του Καναδά.

Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και διακρίνεται για τη μαχητικότητα με την οποία μπαίνει στις φάσεις.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ