ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

Ο 21χρονος Νορβηγός αριστερός μπακ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, είναι κοντά στο να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Συμφωνία του Δικεφάλου με την Βίκινγκ και αναμονή για την άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ φέρνει αριστερό μπακ από τη Νορβηγία. Το δημοσιεύματα στην Σκανδιναβία αναφέρουν ότι ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι κοντά σε συμφωνία με το Δικέφαλο. Για τον 21χρονο αριστερό μπακ έκανε μάλιστα δηλώσεις και ο προπονητής του στη Βίκινγκ Μπιάρνε Μπέρντσεν που στην ουσία επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης είναι κοντά στην αποχώρηση του από την ομάδα του.

"Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Όλα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά", δήλωσε ο τεχνικός της Βίκινγκ.

Σύμφωνα με τα νορβηγικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ προσφέρει 8 με 10 εκατομμύρια κορώνες για τον 21χρονο αμυντικό, περίπου 750 με 900 χιλιάδες ευρώ - την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Λημνιός είναι έτοιμος να πάει Γερμανία για την Κολονία - και φαίνεται ότι η Βίκινγκ συμφωνεί στην παραχώρηση του.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση του νεαρού αμυντικού εδώ και 4 ημέρες περίπου και σήμερα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Στην Νορβηγία αναφέρουν ότι υπάρχει απόφαση για την μεταγραφή του παίκτη στο Δικέφαλο.

Ο Νίλσεν Περέιρα έχει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας με 2 γκολ και 4 ασίστ:

Photo credits: Viking-fk.no

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ