ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να αξιολογηθούν και άλλα στοιχεία κατά του Ολυμπιακού από αυτά που περιέχονται στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας σχετικά με τις κατηγορίες για χειραγωγημένους αγώνες

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις κινήσεις του κατά του Ολυμπιακού στο δικαστικό μέτωπο. Άλλωστε όπως έχει γίνει ξεκάθαρο οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν την υπόθεση με την παραπομπή των ερυθρολεύκων στην Επιτροπή Δεοντολογίας όπου τους δίνεται το νομικό δικαίωμα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας να αξιολογηθούν και άλλα στοιχεία που περιέχονται στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας στην οποία κατηγορούμενος είναι ο Ολυμπιακός.

Στοιχεία που στην Τούμπα δεν θεωρούν ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψιν, στο πόρισμα για την παραπομπή των ερυθρόλευκων με βάση το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό και Ατρόμητο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ