ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ώρα του Λημνιού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Τορίνο για το Δημήτρη Λημνιό και τα δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του νεαρού ακραίου επιθετικού του ΠΑΟΚ που μπαίνει και αυτός στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, η Τορίνο έχει στρέψει το μεταγραφικό της ενδιαφέρον στον Δημήτρη Λημνιό. Ο ακραίος επιθετικός του Δικεφάλου είναι γνωστός, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο στον τεχνικό διευθυντή της "Γκρανάτα", Ντάβιντε Βανιάτι, που τον είχε τσεκάρει και ήθελε να τον αποκτήσει για λογαριασμό της ΣΠΑΛ όταν εργαζόταν εκεί.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΜΝΙΟ

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο ότι μία πρόταση για την παραχώρηση του 22χρονου εξτρέμ θα συζητηθεί σοβαρά. Και αυτό διότι και ο Λημνιός ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών (Άκπομ, Πέλκας, Καντουρί) των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν προκύψουν συζητήσεις για ανανέωσή τους, τότε από τον Δεκέμβριο θα μπορούν να συμφωνήσουν και να υπογράψουν ως "ελεύθεροι" για το καλοκαίρι του 2021, με όποια ομάδα επιθυμούν.

Μπορεί στο τέλος της σεζόν ο Λημνιός να μην ήταν στις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο τα 6 γκολ και οι 7 ασίστ που είχε την σεζόν που τελείωσε, αποτελούν σαφή βελτίωση στα στατιστικά του εν συγκρίσει με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.

Το θέμα είναι αν οι βελτιωμένοι αριθμοί του και το νεαρό της ηλικίας του μπορούν να προκαλέσουν ενδιαφέρον ομάδων όπως για παράδειγμα η Τορίνο -καθώς ο εκπρόσωπος του δραστηριοποιείται έντονα στην Ιταλία- και θα τις πείσουν να καταθέσουν πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Πηγή: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ