ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η "μάχη" του Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά
Ο Λεό Ζαμπά EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά πάτησε και πάλι γήπεδο μετά από ένα εξάμηνο περίπου και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω το χρόνο που έχασε.

Η επιστροφή του Λέο Ζαμπά στο γήπεδο είναι ένα από τα πλέον ενθαρρυντικά μηνύματα των τελευταίων ημερών για τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του περίπου έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας που δεν εξελίχθηκε όπως όλοι θα περίμεναν.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος πρόσφατα αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δύο μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε που λίγο έλειψε να του προκαλέσει τεράστια ζημιά. Όπως φαίνεται τα δύσκολα έχουν περάσει για τον Λέο Ζαμπά που πλέον επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ζαμπά προσπαθεί να επιστρέψει απόλυτα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και όταν τα καταφέρει θα ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα άκρα του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του, η επέμβαση, οι επιπλοκές στην αποθεραπεία του φαίνεται πως έχουν αλλάξει και την νοοτροπία του.

Ο νεαρός εξτρέμ, για τον οποίο υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, θεωρεί ότι μετά από την περιπέτεια της υγείας που αντιμετώπισε, θα πρέπει να αναθεωρήσει γενικότερα τη στάση του και είναι αποφασισμένος να "επιστρέψει" για τα καλά για να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Μήνυμα αποχώρησης από τον Μαουρίσιο
Η στιχομυθία του Αυγενάκη με φίλο του Άρη για την τροπολογία
Nova: "Αντίθετοι στην αναδιάρθρωση, περιμένουμε το πλάνο επανέναρξης"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ