ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Γρίφος" η ενδεκάδα του Δικεφάλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΦΙΛΙΚΟ / ΚΛΟΥΖ - ΠΑΟΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΚΛΟΥΖ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (05/02, 21:30) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα και πρώτο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα που βρίσκεται υπό πίεση μετά την ήττα (2-0) στο ΟΑΚΑ έχει αφήσει εκτός αποστολής το Ζίβκοβιτς – προγραμματισμένη η απουσία του καθώς στα παιχνίδια κυπέλλου αγωνίζεται ο Πασχαλάκης- τον Μάτος που έδειχνε καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τον τραυματία Κρέσπο, τον ανέτοιμο Καντουρί, τους μακροχρόνια απόντες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, τον εκτός πλάνων εδώ και καιρό Στοχ, αλλά και το Μιχάι, κρατώντας στην αποστολή ως τρίτο στόπερ το νεαρό Μιχαηλίδη.

Τα πλάνα του Πορτογάλου παραμένουν ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς ούτε στην προπόνηση έδειξε πόσες αλλαγές σκέφτεται να κάνει σε πρόσωπα και θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Για την ώρα δύο αλλαγές είναι σίγουρες: ο Πασχαλάκης αντί του Σέρβου στην εστία και ο Ροντρίγκο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μάτος.

Από εκεί και πέρα λογικά ο Μίσιτς θα επιστρέψει στο δίδυμο των κεντρικών χαφ και αναζητείται ο παρτενέρ του, αφήνοντας χώρο στην ενδεκάδα είτε στον Πέλκα είτε στον Μπίσεσβαρ. Δεν αποκλείεται πάντως και οι δύο να πάρουν φανέλα βασικού αν ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να μην ξεκινήσει το Βιεϊρίνια ή να του αλλάξει θέση στο γήπεδο.

Σταθερά στο δεξί άκρο αποτελεί ο Λημνιός ενώ δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος από τους Σβιντέρσκι και Άκπομ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι όποιοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πάρουν φανέλα βασικού θα πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν πριν τρία βράδια στο ΟΑΚΑ για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των πράσινων.

ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Είναι δεδομένο ότι το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν είναι καλό και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στην χθεσινή προπόνηση βρέθηκε αντιπροσωπεία οπαδών που ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες για την κακή απόδοση των τελευταίων εβδομάδα και άμεση βελτίωση στα παιχνίδια που ακολουθούν με πρώτο το αποψινό με τον Παναθηναϊκό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος με Παναθηναϊκό
Κύπελλο: Μάχες σε Τούμπα και Αγρίνιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ