ΠΑΟΚ: Γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση άδειας μετάδοσης του αγώνα με τον Λεβαδειακό και της φιέστας που θα ακολουθήσει μέσω γιγαντοοθόνης στο επίκεντρο των πανηγυρισμών εντός της πόλης.

Επί ποδός φιέστας βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τη βραδιά της 21ης Απριλίου να αναμένεται να είναι ξεχωριστή λόγω της επικείμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος, γεγονός που έχει κάνει τους επιτελείς της ομάδας να σχεδιάζουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια.

Η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρεθεί στις κερκίδες της Τούμπας την Κυριακής ήτα δεδομένη και καταγράφηκε μέσω της εξάντλησης των εισιτηρίων σε λιγότερο από δυο ώρες, το πρωί της Πέμπτης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να «μοιράσουν» το κόσμο που θα θέλει να ζήσει αυτές τις στιγμές, είναι εν αναμονή έγκρισης αιτήματος που έχουν καταθέσει για την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στον Λευκό Πύργο, έτσι ώστε όσοι δεν θα βρεθούν στη Τούμπα, να παρακολουθήσουν τη φιέστα όση ώρα θα περιμένουν την ομάδα να φτάσει εκεί για την κορύφωση των πανηγυρισμών.

Κύριο μέλημα των ιθυνόντων του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας όλα όσα έχουν σκεφτεί και ετοιμάσει, και παράλληλα να «εξυπηρετήσουν» όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, ειδικά όλους εκείνους που δεν θα είναι στη Τούμπα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS