ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γιατί κατέληξε στον Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Γιατί κατέληξε στον Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Δικέφαλο. (VIDEO)

Ο νεαρός Πολωνός, Κάρολ Σβιντέρσκι, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του και έχει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που αποφάσισαν ότι είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας τους μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς, τα στοιχεία που έψαχναν.

Εκτός από το νεαρό της ηλικίας του και την σχετική εμπειρία του, με περισσότερα από 120 παιχνίδια με τη Γιαγκελόνια, είναι ένας αριστεροπόδαρος, ταχύς παρά το ύψος του επιθετικός που μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση με μεταπωλητική αξία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήδη βρισκόταν στις λίστες ομάδων όπως η ιταλική Αταλάντα που τις τελευταίες ημέρες κινήθηκε και αυτή για την απόκτηση του.

Είναι δεδομένο ότι η κίνηση με Σβιντέρσκι αφορά κυρίως τη μελλοντική προοπτική του Πολωνού που ωστόσο έρχεται στον ΠΑΟΚ σε πλήρη σχεδόν ετοιμότητα. Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2018 ήταν στις 21 Δεκεμβρίου απέναντι στην Πιαστ Γκλίβιτσε, στον οποίο μάλιστα πέτυχε το όγδοο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Δικέφαλο!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ