ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για αφαίρεση βαθμών: "Ποινή χωρίς εκδίκαση"

ΠΑΟΚ για αφαίρεση βαθμών: "Ποινή χωρίς εκδίκαση"

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει εκτρωματικό ευφυολόγημα την εισήγηση της ΕΕΑ και τονίζει ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του ώστε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του πήρε θέση στη σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League να του αφαιρεθούν επτά βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα για το ζήτημα της συνιδιοκτησίας και σε αυτήν τονίζει ότι ο Δικέφαλος θα επιμείνει στους δύο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων που έχει δικαίωμα να προσφύγει στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

"Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία. Ούτε η καταγγελία, ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ.

Στους δυο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ".

Σημειώνεται πως η πρώτη αντίδραση στην ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας ήρθε από το γιο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, που με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έκανε λόγο για "χάρτινο τσίρκο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη για το -7
H νέα βαθμολογία της Super League μετά την τιμωρία ΠΑΟΚ και Ξάνθης
Super League: Αφαίρεση 7 βαθμών για ΠΑΟΚ και 12 Ξάνθη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ