ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Ολιβέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια να ντύσει ξανά στα ασπρόμαυρα τον Πορτογάλο μέσο. Δύσκολη περίπτωση, "όπλο" η παρουσία του 40χρονου προπονητή.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήταν από τους πλέον κομβικούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει ο Δικέφαλος τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Εντούτοις, ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος ήταν δανεικός από την Πόρτο, η ρήτρα αγοράς του ήταν σε... απαγορευτικό νούμερο και ως εκ τούτου ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα του και μάλιστα αυτή την περίοδο κάνει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια για τον Ολιβέιρα, μιας και ο νέος προπονητής, Αμπέλ Φερέιρα, έχει ανάψει το "πράσινο φως" και τον θέλει στην ομάδα. Τον γνωρίζει καλά, ξέρει τα προσόντα του και γι' αυτό θα επιθυμούσε να τον δει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η παρουσία του Φερέιρα είναι σίγουρα "όπλο" για τον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωση είναι δύσκολη. Οι διοικούντες θα κάνουν την προσπάθειά τους για να πείσουν τους "Δράκους" και μένει να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επιστροφή του Ολιβέιρα στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ