ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει τη λίστα ο Φερέϊρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (1/8) τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του 3ο προκριματικού γύρου του Champions League.

Σε ρυθμούς Άγιαξ θα αρχίσουν να κινούνται από αύριο (31/7) στον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (6/8).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να έχει έτοιμη τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα κατατεθεί στην UEFA για τα δύο παιχνίδια απέναντι στους πρωταθλητές Ολλανδίας, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Η λίστα αυτή αφορά στον 3ο προκριματικό του Champions League και αν χρειαστεί, θα μπορούν να γίνουν δύο το πολύ αλλαγές, σε αυτή, 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα.

"ΑΝΟΙΚΤΗ" ΑΚΌΜΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ήδη έγινε και επίσημα γνωστό ότι το δεύτερο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ θα μεταδοθεί από την Cosmote TV χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ποιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα με τους Ολλανδούς στην Τούμπα. Αυτό πιθανότατα και αν δεν προκύψει κάποιο άλλο ενδιαφέρον θα το δείξει το OPEN TV ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Πέρυσι, το καλοκαίρι από το κανάλι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν μεταδοθεί οι εκτός έδρας αγώνες του Δικέφαλου με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ