ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει νέα συμβόλαια για τους "μικρούς"

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει νέα συμβόλαια για τους "μικρούς"

Διαβάστε στο Sport24.gr πώς ο ΠΑΟΚ θα φροντίσει να διασφαλίσει τα δικαιώματα του και να προστατεύσει την επένδυση του στις περιπτώσεις Τζόλη, Μιχαηλίδη αλλά και των υπολοίπων νεαρών που ανήκουν στο ρόστερ.

Στον ΠΑΟΚ έχει παρθεί στρατηγική απόφαση για αξιοποίηση των ταλέντων που παράγουν οι Ακαδημίες της ομάδας και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής από τους Χρήστο Τζόλη και Γιάννη Μιχαηλίδη είναι θετικά.

Οι δύο νεαροί που πήραν χρόνο συμμετοχής στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν ήταν βασικοί και πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας και όπως φαίνεται υπολογίζονται πλέον ως βασικοί από τον Αμπέλ Φερέιρα που δημόσια έχει παραδεχθεί πως ένα από τα ζητούμενα της σεζόν που ξεκινά είναι η ανάδειξη των νεαρών παικτών.

Και δεν είναι μόνο οι Χρήστος Τζόλης και Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι κλήθηκαν μάλιστα και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, αλλά υπάρχουν και άλλοι όπως ο Γιώργος Κούτσιας που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και ο Τσιγγάρας που από την περασμένη σεζόν προπονείται με τους μεγάλους.

Η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κούτσια ήταν η αρχή απόμια σειρά ανανεώσεων που θα γίνουν με όλους τους παραπάνω νεαρούς ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διασφαλίσει τα συμφέροντα του στην επένδυση που έχει κάνει.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν ότι οι "μικροί"του έχουν ήδη βρεθεί στο μπλοκάκι σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό, πολύ πριν πραγματοποιήσουν τις πρώτες του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κρούσεις για επέκταση των συμβολαίων του με νέους όρους και προϋποθέσεις.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν στανέα συμβόλαια που θα υπογράψουν Τζόλης και Μιχαηλίδης, υπάρξει πρόβλεψη γιαbuyoutή όπως έγινε και με την περίπτωση του Κούτσια δεν θα μπει ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων τους.

Κάτι που σαφώς δίνει πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που προκύψουν ενδιαφερόμενοι που θα θέλουν να αποκτήσουν τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που δεν θα υπάρχει ρήτρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να αξιολογήσει χωρίς και πολλούς περιορισμούς - εκτός από αυτόν που έχει θέσει ηFIFAγια προτάσεις δεκαπλάσιες των συνολικών αποδοχών στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών - την αξία των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που προκύψουν διαπραγματεύσεις με ομάδες που θα θέλουν να τους αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Με απουσίες οι προπονήσεις
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Λημνιό και Φενερμπαχτσέ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ