ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: O Φαν Σιπ κάλεσε Μιχαηλίδη, Τζόλη και Σβάρνα

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Πρώτη κλήση στην ανδρών της Εθνικής Ελλάδας για τους δύο μικρούς του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη και Γιάννη Μιχαηλίδη, τον Στράτο Σβάρνα της ΑΕΚ και τον Λάζαρο Ρότα. Επιστροφή για τον Κώστα Φορτούνη, μέσα και ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Αναλυτικά οι κλήσεις.

Οι δύο μικροί του ΠΑΟΚ που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους τόσο στα playoffs, όσο και στη νίκη (3-1) πρόκριση επί της Μπεσίκτας, Χρήστος Τζόλης και Γιάννης Μιχαηλίδης, ενημερώθηκαν για την πρώτη τους κλήση στην ανδρών της Εθνικής Ελλάδας. Μαζί και αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας.

Και οι τρεις βρίσκονται στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον φαν Σιπ, για τα ματς που έρχονται με Σλοβενία και Κόσοβο στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για το Nations League.

Οι δυο του ΠΑΟΚ δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στην κανονική διάρκεια της σεζόν, ωστόσο αναδείχθηκαν με τον Δικέφαλο μέσα από τη συμμετοχή τους στα playoffs και μάλιστα ήταν στο αρχικό σχήμα στην πρόκριση με αντίπαλο την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

O 18χρονος φορ, Χρήστος Τζόλης πέτυχε 1 γκολ σε 9 ματς στη Super League 1 και είχε 1 συμμετοχή στο κύπελλο, ενώ ο 20χρονος αμυντικός, Γιάννης Μιχαηλίδης, είχε 1 γκολ σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Ο Στράτος Σβάρνας πέτυχε 1 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και 1 σε 6 ματς κυπέλλου. Πρεμιέρα και για τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος αγωνίζεται στη Φορτούνα Σιτάρντ. Επιστροφή για τον Κώστα Φορτούνη στις κλήσεις, στις επιλογές του Ολλανδού και ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Σασουόλο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Τζον φαν Σιπ: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

Εθνική Ελλάδας: O Φαν Σιπ κάλεσε Μιχαηλίδη, Τζόλη και Σβάρνα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ