ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έσπασε το αήττητο μετά από 64 παιχνίδια

ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ17 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπήκε τέλος στο αήττητο των ομάδων της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε όλα τα πρωταθλήματα της Super League μετά από 64 ματς με 55 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Στα 64 παιχνίδια με 55 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πλέον μια ήττα έλαβε τέλος το σερί που είχαν οι τέσσερις ομάδες του ΠΑΟΚ σε όλα τα πρωταθλήματα της Super League μέχρι σήμερα.

Η ομάδα των Εφήβων του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που γνώρισε την ήττα το Σάββατο (2/2) το μεσημέρι από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3 σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στα Ιωάννινα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ μετρούσε 62 παιχνίδια αήττητος σε επίπεδο ανδρών, Κ19, Κ17 και Κ15.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Κ15 του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με 4-0 ανεβάζοντας το σερί στα 63 ματς αήττητος και τις νίκες του σε 55.

Λίγο αργότερα όμως η Κ17 της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 17 παιχνίδια με 4-3 και μπήκε ένα τέλος στο σπουδαίο σερί που είχε ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ