ΠΑΟΚ

Σαρώνει ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ: αήττητος σε 62 ματς με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του!

Σαρώνει ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ: αήττητος σε 62 ματς με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του!

Ο ΠΑΟΚ μετράει 62 παιχνίδια αήττητος στα τέσσερα πρωταθλήματα της Super League στα οποία έχει πετύχει 54 νίκες και έχει οκτώ ισοπαλίες με το ποσοστό νικών του να ξεπερνάει το 87%. Διαβάστε για το εντυπωσιακό επίτευγμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Sport24.gr.

Ένα πραγματικά απίστευτο σερί τρέχει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ένα σερί που επεκτείνεται όχι μόνο στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά σε όλα τα τμήματα της ομάδας που αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League όπου και υπάρχει επίσημη καταμέτρηση των αγώνων. Ο λόγος για τα πρωταθλήματα Super League σε επίπεδο ανδρών αλλά και σε επίπεδο Κ19, Κ17 και το αντίστοιχο της Κ15.

Ποιο είναι όμως αυτό το σερί; Ο ΠΑΟΚ εκτός του ότι είναι πρώτος και στα τέσσερα πρωταθλήματα τρέχει ένα σερί 62 αγώνων χωρίς ήττα. Στα 62 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες του έχουν πάρει 54 νίκες και 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ έχει ποσοστό νικών στα παιχνίδια του που αγγίζει το 87,1% ενώ φυσικά το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως εδώ και 62 ματς δεν έχει ούτε μια ήττα.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει έναν αναλυτικό πίνακα με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε κάθε πρωτάθλημα και αναλύει ξεχωριστά τι ισχύει σε κάθε ηλικιακό επίπεδο ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις των προπονητών των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ
Super League 18 17 1 -
Super League K19 17 16 1 -
Super League K17 16 11 5 -
Super League K15 11 10 1 -
Σύνολο: 62 54 8 -

17 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστω και δύσκολα την Τετάρτη επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Στα 18 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί έχει πάρει 17 νίκες και έχει μόλις μια ισοπαλία. Αυτή κόντρα στον Ατρόμητο με το τελικό 1-1 στο Περιστέρι σε παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου. Όσο για τη μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν επιτεύχθηκε επί του ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική με 4-0.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια σειρά από ντέρμπι, αρχής γενομένης με αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μπροστά του έχει τεράστια πρόκληση. Να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα χωρίς να κάνει ούτε μια ήττα. Επίτευγμα που παραμένει ακατάρριπτο από το αήττητο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1963-64.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως είναι φυσικό με το σερί που έχει κάνει προπορεύεται και στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 50 βαθμούς μετά από 18 ματς με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί, όντας οκτώ βαθμούς πίσω.

Σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το αήττητο στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από την περσινή περίοδο και συγκεκριμένα μετά το ματς που έχασε στα χαρτιά με 3-0. Έκτοτε έκανε πέντε νίκες για το πρωτάθλημα και άρα ο Βιεϊρίνια και οι συμπαίκτες του παραμένουν αήττητοι για 23 σερί ματς έχοντας 22 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΕ 17 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η Κ19

Ολοταχώς προς το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της οδεύει η Κ19 του ΠΑΟΚ η οποία μετά από 17 παιχνίδια είναι αήττητη μετρώντας 16 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει αναδειχθεί ισόπαλη μόνο με τον Άρη εκτός έδρας με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν ενώ η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν κόντρα στον ΠΑΣ με 7-0.

Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Γκαρσία είναι πως έχει συμπληρώσει έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ήττα στην Super League καθώς η τελευταία της ήττα είχε έρθει πέρσι τον Δεκέμβριο, στις 10/12, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0. Έκτοτε ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει και αν υπολογίσουμε και τα περσινά παιχνίδια αλλά και τα φετινά παραμένει αήττητος μετά από 33 αναμετρήσεις.

Πλην του Πάμπλο Γκαρσία στο τεχνικό τιμ της ομάδας ανήκει ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ ως βοηθός προπονητή και ο Ιωάννης Αμπατζίδης ο οποίος επίσης είναι βοηθός προπονητή. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Βασίλης Πετρόπουλος και γυμναστής της ομάδας ο Θεοχάρης Κομσής.

ΓΚΑΡΣΙΑ: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ"

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στο Sport24.gr για αυτό το αήττητο σερί που τρέχει η ομάδα του με τον ίδιο στον πάγκο χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γεγονός πολύ σημαντικός καθώς η νίκη μετράει στο ποδόσφαιρο αλλά για τον ίδιο η καθημερινότητα των παικτών του και της ομάδας του είναι ακόμα σημαντικότερη.

Σαρώνει ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ: αήττητος σε 62 ματς με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουρουγουανός υποστήριξε: "Σίγουρα το αήττητο είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι μόνο η νίκη. Όμως για μένα το σημαντικότερο είναι η καθημερινότητα.

Έτσι θα καταφέρουμε να βάλουμε τις βάσεις για να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι νεαροί παίκτες μας και να προωθηθούν στην Α Ομάδα".

ΕΝΤΕΚΑ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 16 ΜΑΤΣ Η Κ17

Εντυπωσιακή σεζόν και για την Κ17 του ΠΑΟΚ που παίζει χωρίς αντίπαλο στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος της Super League Κ17. Ο δικέφαλος του Αλέξανδρου Αλεξιάδη σε σύνολο 16 αγώνων έως τώρα μετράει 11 νίκες και 5 ισοπαλίες έχοντας καθαρίσει ήδη την πρώτη θέση του ομίλου που θα της δώσει και το εισιτήριο για το Fιnal-4.

Στη διάρκεια της σεζόν μάλιστα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και μια εξωπραγματική νίκη επικρατώντας με 10-1 της ΑΕΛ. Όσο για το τεχνικό τιμ πλην του Αλεξιάδη στο τιμ είναι ο Εμπενεζέρ Χάγκαν ως βοηθός προπονητή, ο Ανέστης Ασλανίδης ως γυμναστής και ο Μιχαήλ Ψωμιάδης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: "ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Ο τεχνικός του τμήματος, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μιλώντας στο Sport24.gr για το αήττητο της Κ17 του ΠΑΟΚ στάθηκε στα στοιχεία που απομακρύνουν την ήττα από τους Εφήβους της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε κάθε ματς και μίλησε για την διαδικασία εκπαίδευσης που βρίσκονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται σε διαδικασία εκπαίδευσης και σε αυτή την ηλικία διαμορφώνεται η ποδοσφαιρική τους ταυτότητα. Θέλουμε οι ποιοτικοί μας παίκτες να είναι νικητές και μαχητές με σεβασμό στο ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα στοιχεία που απομακρύνουν την ήττα από την ομάδα μας.

Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι δεν θα διαχειριστούμε την ήττα αναλόγως, όταν έρθει. Έχουμε ακόμα δέκα αγωνιστικές για τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε τις ποδοσφαιρικές μας ταυτότητες".

ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ Κ15

Χωρίς ήττα μετά από 11 παιχνίδια πορεύεται και η Κ15 του ΠΑΟΚ η οποία στα έντεκα παιχνίδια που έχουν γίνει για τον Β' όμιλο του πρωταθλήματος της Super League Κ15 μετράει δέκα νίκες και μια μόλις ισοπαλία.

Οι παίκτες του Αποστόλη Παπαβασιλείου έχουν επικρατήσει σε όλα τα ματς που έχουν δώσει με εξαίρεση την ισοπαλία με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική ενώ η μεγαλύτερη νίκη τους έχει επιτευχθεί επί του Παναιτωλικού με 9-0.

Πλην του Αποστόλη Παπαβασιλείου ο οποίος είναι ο προπονητής του τμήματος, στο τιμ βρίσκονται ο Δημήτρης Ταξίδης ως βοηθός, ο Ευάγγελος Αλεξόπουλος ως γυμναστής και ο Δημήτριος Κρυωνάς ως προπονητής τερματοφυλάκων. Φυσικά η ομάδα του ΠΑΟΚ με το εκπληκτικό της σερί έχει "κλείσει" μια θέση για το φετινό Final-4 του πρωταθλήματος ενώ η τελευταία ήττα του τμήματος ήταν τον περασμένο Απρίλιο από τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ"

Το Sport24.gr ζήτησε τη γνώμη του κ. Παπαβασιλείου για το αήττητο των Παίδων του ΠΑΟΚ ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για μια ομάδα με ομοιογένεια που δουλεύει αρκετά χρόνια μαζί. Ο τεχνικός του δικέφαλου δεν παρέλειψε βέβαια να σημειώνει πως και οι ήττες είναι σημαντικές καθώς σε διδάσκουν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο κ. Παπαβασιλείου σημείωσε: "Πρόκειται για μια ομάδα, με την οποία δουλεύουμε έξι χρόνια, με την πλειονότητα των παιδιών να είναι μαζί από μικρή ηλικία. Το μακροχρόνιο πλάνο εκπαίδευσης σε τεχνικο-τακτικά θέματα, όπως και σε φυσική κατάσταση, καταρτίζεται βάσει των αναγκών και των ψυχοπνευματικών ιδιαιτεροτήτων κάθε ηλικίας. Οι νίκες σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά επιβραβεύουν την προσπάθεια των παιδιών στα δικά τους μάτια.

Και οι ήττες είναι σημαντικές. Σε διδάσκουν, αρκεί να μην τις φοβάσαι. Η μόνιμη προσπάθεια όλων μας είναι η σκληρή δουλειά, η βελτίωση, η επίδειξη σεβασμού και ταπεινότητας. Στο βαθμό που το καταφέρνουμε, αυτά τα παιδιά χτίζουν το ποδοσφαιρικό, αθλητικό και κοινωνικό τους πρόσωπο για να πετύχουν τα όνειρά τους και να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Όσο υπάρχουν τα παιδιά, υπάρχει κι ελπίδα!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ