ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην επιθετική λειτουργία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκης με με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει έμφαση στην επιθετική προσέγγιση.

Στην επιθετική προσέγγιση αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (01/12, 19.30) στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δοκίμασε και πάλι πολλά σχήματα με όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Το ενθαρρυντικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας του ολοκληρώνεται χωρίς νέα προβλήματα και μόνο τους Βέρνμπλουμ και Ζαμπά εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τις προηγούμενες μέρες το βάρος έπεσε στην άμυνα και το pressing. Την Παρασκευή (29.11) η δουλειά αφορούσε κυρίως το επιθετικό κομμάτι ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες τι θέλει από αυτούς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό στον επιθετικό τομέα, με έμφαση στην ανάπτυξη και τις τοποθετήσεις, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη μίνι τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει στους Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ , οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Το Σάββατο (30.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα» αναφέρει το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ