ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ελεύθερος ο Μιλάνοφ, αλλού κοιτά ο δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Ελεύθερος ο Μιλάνοφ, αλλού κοιτά ο δικέφαλος
Μιλάνοφ, Βίντι (eurokinissi) EUROKINISSI

Λύθηκε το συμβόλαιο του Μιλάνοφ με τη Βίντι,ωστόσο παρά τα όσα γράφονται στη Βουλγαρία, η περίπτωση του δεν φαίνεται να απασχολεί τουλάχιστον "ζεστά" τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκεόργκι Μιλάνοφ έμεινε ελεύθερος από την Βίντι, λύνοντας το συμβόλαιο του με τους Ούγγρους. Στην Βουλγαρία επιμένουν ότι ο 28χρονος μέσος ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αν και κάτι τέτοιο δεν έχει φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μιλάνοφ που είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Βίντι στην φάση των ομίλων τουEuropaLeagueτην περίοδο 2018-19 και μάλιστα είχε σκοράρει σε βάρος του Δικεφάλου στον αγώνα της Βουδαπέστης, είναι ένα επιθετικό χαφ με αρκετά τρεξίματα που έχει παίξει στο παρελθόν στην Γκρασχόπερς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρά όμως όσα γράφονται στην πατρίδα του δεν έχει προκύψει ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του.

ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΧΑΦ Ο ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά μέσο και υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν γίνει και κινήσεις για την απόκτηση ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή προκειμένου να είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα στις αρχές Αυγούστου. Η απόκτηση ενός χαφ είναι προτεραιότητα για το Δικέφαλο καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Μίσιτς, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο παραμένει τραυματίας και δεν θα προλάβει τα προκριματικά τουChampionsLeague, ενώ το συμβόλαιο του Μαουρίσιο έχει λήξει και δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί. Έτσι μοιάζει επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση ενός τουλάχιστον χαφ ή ακόμη και δύο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Μαουρίσιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ