ΠΑΟΚ: "Δεν ξεχνούμε, δεν αφήνουμε τους 353.000 νεκρούς να ξεχαστούν"

Ο ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή του με όσους ζητούν να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Ποντίων. Το μήνυμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για όλους αυτούς που χάθηκαν πριν 100 χρόνια.

Στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο ΠΑΟΚ, ως μια  ομάδα προσφύγων δεν θα μπορούσε να μην στείλει το μήνυμα μνήμης για όλους αυτούς που χάθηκαν.

«Ο πόνος ξαναζωντανεύει αν δεν δικαιωθεί. Η μνήμη πεθαίνει αν δεν τροφοδοτείται. Η ιστορία επαναλαμβάνεται αν δεν αναγνωστεί. Ο ΠΑΟΚ υπήρξε καταφύγιο και ελπίδα για τους Πόντιους της Βόρειας Ελλάδας.

Θα συνεχίσει να είναι το όχημα της μνήμης, θα συνεχίσει να είναι το μαύρο του πένθους και το λευκό της ελπίδας και της Αναγέννησης! Ενώνουμε τη φωνή μας μέχρι να αναγνωριστεί παγκόσμια η Γενοκτονία των Ποντίων.

Για να μη μένουν ανεξερεύνητες οι ανθρώπινες τραγωδίες, για να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά ξεριζωμούς και δολοφονίες με βάση την εθνικότητα και την Πίστη. Δεν ξεχνούμε, δεν αφήνουμε τους 353.000 νεκρούς να ξεχαστούν!  1919-2019, 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων».

Δείτε το σχετικό μήνυμα του Δικέφαλου εδώ:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

9+1 βιβλία για την Ημέρα του Πατέρα

Η σχέση πατέρα-παιδιών και οι μπαμπάδες ως κινητήρια δύναμη σε μια εορταστική αναγνωστική λίστα.

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.