ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Δεν κινδυνεύει με τιμωρία η Τούμπα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Τούμπα MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για τους πυρσούς που άναψαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ως υπότροπος, ωστόσο αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει μετιμωρίας της έδρας του.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να απολογηθεί για τους πυρσούς και τα καπνογόνα που άναψαν στις εξέδρες της Τούμπας στο ξεκίνημα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να τίθεται θέμα για την τιμωρία της έδρας του.

Όχι αυτή την φορά τουλάχιστον. Και αυτό διότι ο κανονισμός που προβλέπει ότι μια ομάδα τιμωρείται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, στην τρίτη υποτροπή της για πυρσούς και καπνογόνα, ισχύει όμως κατά τι διαφοροποιημένος. Και πλέον προβλέπει ότι προκύπτει τιμωρία έδρας μόνο στην περίπτωση που υπάρξει διακοπή αγώνα έστω για ένα λεπτό.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο "Δικέφαλος" μάλλον τη γλιτώνει φτηνά, αν σκεφτεί κανείς ότι η ορατότητα περιορίστηκε αισθητά στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι, ωστόσο ο Δανός ρέφερι δεν διέκοψε τον αγώνα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί τώρα με πρόστιμο, αλλά εφόσον υπάρξει διακοπή σε έναν από τους επόμενους αγώνες του, για άναμμα καπνογόνων, τότε αυτόματα θα υπάρξει ποινή στην έδρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ