ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό και πάλι ο Βιεϊρίνια, αμφίβολος για Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια δεν γυμνάστηκε ούτε την Τετάρτη με αποτέλεσμα η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να είναι αμφίβολη.

Όσο πλησιάζει η ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Βιεϊρίνια δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα τόσο μειώνονται οι πιθανότητες του αρχηγού του ΠΑΟΚ να προλάβει την πρεμιέρα των playoffs.

Και την Τετάρτη ο Πορτογάλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Όπως αναφερει και το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του Δικέφαλου η κατάσταση του αξιολογείται καθημερινά.

«Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (15.03, 19:30) στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό συνεχίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από σπιρντ και δρομικές, συνεχίστηκε σε υψηλή ένταση με παιχνίδι κατοχής σε μικρό και ολοκληρώθηκε με δίτερμα το οποίο είχε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και στόχους.

O Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όπως και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και μετά δούλεψε ατομικά. Ο Φερνάντο Βαρέλα έβγαλε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , η κατάσταση του οποίου εκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Την Πέμπτη (12.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ