ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αταλάντα για Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, είναι στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παρακολουθείται από αρκετές ομάδες και είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα προκύψουν πολλά σενάρια για τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ήδη σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία η Αταλάντα είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

"Η Αταλάντα βλέπει τον Δημήτρη Γιαννούλη, τον full back που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας έχει ήδη απασχολήσει ομάδες όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Νάπολι τον περασμένο χειμώνα και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Αταλάντα.

Ο Γιαννούλης έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η ρήτρα στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτιμάται ωστόσο ότι η τιμή εκίννησης για τις διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι στα 4,5 εκατομμύρια. Μια ενδεχόμενη οικονομική συμφωνία μπορεί να είναι κάπου στο μισό της διαφοράς", γράφουν στην Ιταλία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ