ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Σαββίδη

EUROPA LEAGUE / ÂÉÍÔÉ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÂÉÍÔÉ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τον Οκτώβριο αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με όσα έγιναν στο περιβόητο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου του 2018 και τις κατηγορίες ο Ιβάν Σαββίδης για παράβαση του αθλητικού νόμου με την είσοδο του οπλοφορούντα στον αγωνιστικό χώρο.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στο οποίο ήταν προγραμματισμένο για να εκδικαστεί η υπόθεση, αποφάσισε να την αναβάλλει για τον επόμενο Οκτώβριο καθώς σήμερα υπήρξαν κολλήματα με την παρουσία δικηγόρων.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη κατηγορούμενοι είναι ακόμη ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ και άτομα της προσωπικής φρουράς του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα ο λόγος της αναβολής είχε να κάνει με το κόλλημα που επικαλέστηκε η δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων (όχι του Ιβάν Σαββίδη). Σημειώνεται ακόμη πως έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση, αλλά δεν παρέστησαν οι Κομίνης και Δημητριάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει ήδη τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ από την αθλητική δικαιοσύνη ενώ και στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ