ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Πέλκας για Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και είναι το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας του Σαββάτου (13/03, 21:30) με τον Παναθηναϊκό έχει αποκτήσει τεράστια σημασία για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα με από τον Ολυμπιακό που έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει τις δυο επιστροφές των Ίνγκασον και Γιαννούλη ωστόσο έχει ένα νέα πρόβλημα να αντιμετωπίσει καθώς ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και έκανε δικό του πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

"Το παιχνίδι της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επικείμενη μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

H δουλειά της Τετάρτης (10.06) περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος της προπόνησης το αγωνιστικό τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid-19 όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Την Πέμπτη (11.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ