ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Άμεσα η προσφυγή στοCAS

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν τα επόμενα βήματα τους μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη και τους νομικούς της ΠΑΕ έγινε σαφές ότι η προσφυγή στοCASθα πρέπει να είναι άμεση.

Οι δικηγόροι του Δικέφαλου έχοντας επαφές και τη συνδρομή νομικών με ειδίκευση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ετοιμάζουν την προσφυγή του ΠΑΟΚ που θα κατατεθεί μέσα στοις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ είναι σε αναμονή των κινήσεων που έγιναν και προς τα Διοικητικά Δικαστήρια προσβάλλοντας την σύνθεση και τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ: «Η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη. Υπάρχει το CAS, εκεί όπου κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να προσφύγουμε, υπάρχει το Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και το Διοικητικό Εφετείο».

Ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή έκανε ξεκάθαρο ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση και θα προσπαθήσει να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, ευελπιστώντας ότι θα καταρρίψει την εισήγηση της ΕΕΑ και την απόφαση της ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ