ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Κανονικός τελικός, με ικανό αριθμό θεατών"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Κανονικός τελικός, με ικανό αριθμό θεατών"

Η θέση με την οποία κατεβαίνει ο επίσημος ΠΑΟΚ στην δεύτερη σύσκεψη της Παρασκευής (27/4) για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου. 

Το θέμα του αριθμού των εισιτηρίων που θα μοιραστούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου της 12ης Μαΐου συνιστά την βασική διαφωνία μεταξύ της Αστυνομίας και των δύο ομάδων. Και είναι αυτό που αναμένεται να κυριαρχήσει και στην αυριανή, δεύτερη σύσκεψη, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Για τον επίσημο ΠΑΟΚ είναι αδιανόητο η επιλογή του ΟΑΚΑ που έγινε επειδή μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία ικανού αριθμού θεατών να οδηγήσει σε διάθεση μόνο 13.000 εισιτηρίων για κάθε φιναλίστ. Και πάνω σ' αυτό το σκεπτικό είναι στηριγμένη η θέση με την οποία θα εκπροσωπηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην σύσκεψη.

Αυτή, συγκεκριμένα, έχει ως εξής:

"Αποδεχθήκαμε το ΟΑΚΑ ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρα μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων.

Η πρόταση για 13.000 εισιτήρια δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση. Απαιτούμε οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια.

Αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ. Είτε λοιπόν το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές και ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, είτε δεν είναι και κακώς μας παρουσιάζεται έτσι".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24