ΠΑΟΚ

Ολιβέιρα: "Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δηλώνει έτοιμος για το ματς με τη Λαμία μετά τις ανάσες που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με τον Αστέρα.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της "NOVA"για τον αγώνα με τη Λαμία τον οποίο χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό για την ομάδα στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Νιώθω πολύ καλά κάναμε, καλή προετοιμασία για το παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο».

Για το αν είχε ανάγκη για ξεκούραση:
«Ο προπονητής θεώρησε ότι πρέπει να με ξεκουράσει και είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Τα παιδιά έκαναν καλή εμφάνιση παίξαμε καλά κόντρα στον Αστέρα, πήραμε σημαντικό προβάδισμα τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για το γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη:
«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και σημαντικό γιατί το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Βέβαια θεωρώ πιο σημαντικό το δεύτερο γκολ που πετύχαμε γιατί πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, να πάμε στο επόμενο ματς πιο δυνατά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πως έζησε το παιχνίδι με τον Αστέρα από την κερκίδα:
«Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα παρόλο που ήταν Τετάρτη, ήταν ζεστή η ατμόσφαιρα το καταλαβαίνουμε και εμείς. Σίγουρα οι οπαδοί μας δίνουν κουράγιο και δύναμη ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους και όλοι γύρω από την ομάδα αξίζουν συνέχεια τίτλους».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ