Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους πρόσφυγες

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ – IOM) την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στην Δομή Προσφύγων στον Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς και παρείχε είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης. (φωτογραφίες)

Στην Δομή Προσφύγων στον Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς βρέθηκε την περασμένη Τρίτη ο ΠΑΟΚ και σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ – IOM) παρείχε είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης.

 

Μάλιστα, οι πρόσφυγες έπαιξαν και ποόδφσιρο υπό την εποπτεία των Κυριάκου Αλεξανδρίδη, Στέφανου Μπορμπόκη και Γιάννη Χατζηαντωνίου.

Ο Στρατηγικός Σύμβουλος του PAOK Action κ. Αναστάσιος Οσιπίδης δήλωσε: "Η χαρά και συγκίνηση των μικρών παιδιών που έζησαν την φρίκη του πολέμου και τώρα αναζητούν το μέλλον σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον είναι ο απόλυτος οδηγός για την οικογένεια του ΠΑΟΚ ,σε μια προσπάθεια που δεν σταματά!

 

Τα συναισθήματα δυναμώνουν και η λάμψη στο βλέμμα των παιδιών ισχυροποιεί την εντολή του προέδρου μας, να είμαστε έτοιμοι και ενεργοί σε κάθε κάλεσμα της πονεμένης προσφυγιάς. Από τους πρόσφυγες με τους πρόσφυγες για τους πρόσφυγες! ΠΑΟΚ δύναμη ευθύνης, μνήμης, ιστορικής συνέχειας και προοπτικής".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    QUARANTINE LIVE