ΠΑΟΚ

Νίκη απέναντι σε 9 παίκτες για τη Σπαρτάκ Μόσχας

Νίκη απέναντι σε 9 παίκτες για τη Σπαρτάκ Μόσχας
MOTION TEAM

Η Σπαρτάκ Μόσχας χρειάστηκε να βρεθεί με δύο παίκτες παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο για να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της Άνζι για το ρωσικό πρωτάθλημα, πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Η Σπαρτάκ Μόσχας τα χρειάστηκε με αντίπαλο την Άνζι για την 3η αγωνιστική της Premier League Ρωσίας, αφού νίκησε μόλις με 1-0 κι ενώ ο αντίπαλός της ολοκλήρωσε τον αγώνα με δύο παίκτες λιγότερους.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League ήταν σαφώς ανώτερη, είχε την απόλυτη κυριαρχία και τα στατιστικά της στο τέλος του παιχνιδιού αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Ο αγώνας στην "Οτκρίτιε Αρένα" ολοκληρώθηκε με 31 τελικές προσπάθειες για τους γηπεδούχους έναντι δύο για τους φιλοξενούμενους, με 8 εύστοχες έναντι καμιάς και με 12 κόρνερ έναντι κανενός. Όσο για την κατοχή της μπάλας, ξεπέρασε ακόμα και το80% υπέρ της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα, ωστόσο το σκορ δεν ήταν το ίδιο επιβλητικό.

Η Σπαρτάκ δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησε. Όταν αποβλήθηκε ο αντίπαλος "φουνταριστός" στο 49', ο Αντρές Πόνσε, όλα φάνταζαν πιο εύκολα. Φευ. Το γκολ δεν ήρθε ούτε τότε, παρότι ο Ιταλός προπονητής έριξε στον αγώνα τον Αλεκσάντερ Σαμέντοβ και τον Λουίζ Αντριάνο. Χρειάστηκε να αποβληθεί ακόμα ένας παίκτης των φιλοξενουμένων, ο Ντμίτρι Μπελορούκοβ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 68', ώστε ο Ζε Λουίς δύο λεπτά αργότερα να σημειώσει το γκολ της νίκης.

Η Σπαρτάκ περιμένει τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη (20:30) για τη ρεβάνς της ήττας 2-3 στην Τούμπα.

Η σύνθεση της Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Ρασκάζοβ (56' Σαμέντοβ), Ζιγκό, Τζίκια, Κομπάροβ, Γκλουσακόβ, Ζομπνίν, Χανί (65' Αντριάνο), Τασάεβ, Ζε Λουίς (75' Ποπόφ), Πρόμες

Photo credits: Motion Team

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ