ΠΑΟΚ

Μπράνκο για Ολιβέιρα: "Πολλά μπορεί να γίνουν μέχρι τις 31 Αυγούστου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, άφησε περιθώριο αισιοδοξίας για τον συμπατριώτη του, Σέρζιο Ολιβέιρα, παρά το γεγονός ότι η Πόρτο ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, σε δηλώσεις του στην πατρίδα του αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σέρζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος παραδέχθηκε πως πρόθεση των ανθρώπων του Δικέφαλου ήταν να διαπραγματευθούν με την Πόρτο για τον 27χρονο μέσο, ωστόσο οι δράκοι δεν έπεφταν κάτω από τα 12 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας.

"Ο Σέρζιο είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μας βοήθησε πολύ. Διαθέτει υψηλή τεχνική και ηγετικά χαρίσματα, ωστόσο η ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ήταν πολύ μεγάλη για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Θελήσαμε να διαπραγματευτούμε την τιμή του αλλά η Πόρτο επέμεινε στην ρήτρα και έτσι δεν προχωρήσαμε.

Η Πόρτο είχε κάθε δικαίωμα να ζητά την ρήτρα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να την ενεργοποιήσει. Υπολογίζουν τον Ολιβέιρα για αντικαταστάτη του Ερέρα, αλλά μέχρι τις 31 Αυγούστου πολλά μπορεί να συμβούν", είπε ο αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ