ΠΑΟΚ

Με τους "βασικούς" ο Ρέι

Με τους "βασικούς" ο Ρέι

Η τελευταία πρόβα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το φιλικό με τον Άγιαξ και όσα δοκίμασε ο Στανόγεβιτς.

Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν από την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άγιαξ (15/07, 20:00).

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δούλεψε και πάλι σχηματισμό 4-2-3-1, διατηρώντας μάλιστα την ίδια εντεκάδα στους "βασικούς σε σχέση με χθες.

Η μοναδική αλλαγή στην εντεκάδα που αναμένεται να δούμε στο φιλικό του Σαββάτου ειχε να κάνει με την παρουσία του Ροντρίγκο Ρέι κάτω απο τα δοκάρια. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας κάθισε, όπως και υπόλοιποι κιπερ, κάτω απο την εστία των "βασικών" και πιθανότατα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο ματς με αντίπαλο τον Αίαντα.

Στη "βασική" δεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 βρέθηκαν οι: Ματος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς - Κανιας, Τσίμιροτ - Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Μακ -Πρίγιοβιτς.

Στανογεβιτς: "Έτοιμοι με Μακ και Ρέι"

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλύπτουν την προετοιμασία, ο Αλεκσάνταρ Στανογιεβιτς αναγέρθηκε στις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τονίζοντας:

"Με τον τερματοφύλακα και τον Μακ, είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, το τι θα δείξει η ομάδα στην πορεία, είμαστε εδώ και θα το συζητήσουμε. Για τώρα είμαστε καλυμμένοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ