ΠΑΟΚ

Με την ΑΕ Λεμεσού o ΠΑΟΚ στο Youth League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την ΑΕ Λεμεσού θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Youth League, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Κύπρο στις 3 Οκτωβρίου. Από το ζευγάρι Μινσκ - Ιλιές Ακαντέμια θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος.

Την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού θα αντιμετωπίσει η Κ19 του ΠΑΟΚ σε διπλούς αγώνες με φόντο την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Youth League και αν τα καταφέρει ο επόμενος αντίπαλος της θα προκύψει από το ζευγάρι Μινσκ - Ιλιές Ακαντέμια.

"Η Κ19 του Δικεφάλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Λεμεσού στην φάση των 32 του Domestic Champions Pathe του UEFA Youth League.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 3 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη στις 24 του ίδιου μήνα. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μινσκ – Ιλιές Ακαντέμια, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία", αναφέρει η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ