ΠΑΟΚ

Με Σβιντέρσκι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα έχει αλλαγές στον σημερινό (19.30) δεύτερο προημιτελικό με τον Πανιώνιο. Στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου Κάρολ Σβιντέρσκι και Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο για να βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου (ήττα 2-1 στο πρώτο ματς) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στους Καντουρί, Ζαμπά και Μαουρίσιο λόγω τραυματισμών. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τον Φερνάντο Βαρέλα και έτσι ο Ίνγκι Ίνγκασον θα αγωνιστεί μαζί με τον Άνχελ Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας του Δικέφαλου.

Ο Ισλανδός θα αγωνιστεί στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας του, αφού η προηγούμενη συμμετοχή και αυτή ως βασικός ήταν στο πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί ως βασικός και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, που είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ του Δικέφαλου. Ο Πολωνός έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια ως αλλαγή και σήμερα θα ξεκινήσει και αυτός στην ενδεκάδα. Σε κάποιες θέσεις πάντως υπάρχουν ερωτηματικά, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε χθες αρκετές δοκιμές.

Το σίγουρο είναι ότι κάτω από την εστία θα αγωνιστεί ο Πασχαλάκης, με δεύτερο τερματοφύλακα στην αποστολή του ΠΑΟΚ το νεαρό Παπαδόπουλο, από την ομάδα Νέων του Δικέφαλου. Στην άμυνα είναι πιθανή η χρησιμοποίηση του Γιαννούλη αντί του Λέο Μάτος με τον νεαρό αμυντικό να αγωνίζεται αριστερά και τον Βιεϊρίνια δεξιά, ενώ ο Ίνγκασον με τον Κρέσπο θα είναι στα στόπερ.

Στα χαφ δοκιμάστηκε το δίδυμο Ολιβέιρα - Μίσιτς, αν και ο Σάχοβ που πήγε πολύ καλά στη Νέα Σμύρνη, έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Μπροστά από τους δύο θα αγωνιστεί ο Πέλκας με τους Λημνιό και Ενρίκε να έχουν προβάδισμα για τα δύο άκρα και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "Σβιντέρσκι, πιθανός ο νέος Πιάτεκ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ