ΠΑΟΚ

Μάτος: "Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο!"

Μάτος: "Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο!"
Μάτος MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος έκανε δηλώσεις μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα και αναφέρθηκε στην περιβόητη φάση του πρώτου γκολ, όπου οι αντίπαλοι φώναξαν για unfair play, με τον ίδιο να δίνει τη δική του απάντηση.

Ο Λέο Μάτος πρωταγωνίστησε στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για έλλειψη fair play από τη μεριά του Βραζιλιάνου αμυντικού και σε δηλώσεις του στο Open μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές "να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο και κλαίγονται!".

Σε εκείνους που διαμαρτύρονται πως οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν τήρησαν το fair play, απάντησε: "Στην Ελλάδα υπάρχει λάθος νοοτροπία. Οι παίκτες κοιτάζουν να πέφτουν συνεχώς κάτω και έτσι χάνεται και ο ρυθμός και ο χρόνος του παιχνιδιού. Εγώ είμαι Βραζιλιάνος και θέλω να παίζεται σωστά και τίμια το ποδόσφαιρο. Εννοείται πως αν ήταν φάουλ θα το δεχόμασταν. Και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συνέβη κάτι ανάλογο, με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να παθαίνει τράβηγμα και εμείς να σταματάμε. Αυτό είναι το νόημα του fair play. Πρέπει να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο και κλαίγονται!".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον τίτλο, είπε: "Η Λαμία είναι μία ομάδα που αμύνθηκε καλά, όμως ο Πέδρο Ενρίκε ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και μας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, αλλά οφείλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Για το κύπελλο δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι".

Τέλος, για τα γκολ που πετυχαίνει, σχολίασε: "Θέλω η ομάδα να παίζει καλά. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω γκολ, αλλά μου αρέσει να σκοράρω και θέλω να πετύχω και άλλα!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ