ΠΑΟΚ

Μάρκο Σαμπράνο: "Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ"

Brazil's Elias, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine)
Σαμπράνο (AP Photo/Nelson Antoine) AP PHOTO/NELSON ANTOINE

Ο αδερφός του Κάρλος Σαμπράνο, Μάρκο, αποκάλυψε σε ιστοσελίδα του Περού ότι συζητάνε με τον ΠΑΟΚ για να πάει ο πρώτος στην Τούμπα και να πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό από την Ρουμπίν Καζάν τον Κάρλος Σαμπράνο και το Sport24.gr αποκάλυψε ότι τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει ο στενός, πλέον όμως εκτός "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, συνεργάτης του, Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Πλέον, υπάρχει επιβεβαίωση και από την ίδια την οικογένεια του Περουβιανού αμυντικού ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Το αποκάλυψε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " Ovacion.pe", ο αδερφός του (και ένας εκ των εκπροσώπων του) Κάρλος Σαμπράνο, Μάρκο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Βρισκόμαστε σε επαφή με τον ελληνικό σύλλογο. Επίσης, είμαστε σε επαφή και με άλλους συλλόγους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τον Κάρλος". Πρόσθεσε, όμως: " Το μόνο υπαρκτό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Κάρλος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν. Όλα, όμως, μπορούν να συμβούν".

(AP Photo/Nelson Antoine)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ